Bitcoin Era – Review en Ervaringen

Laatste Update op januari 19, 2022 door Cyrielle

Bitcoin heeft het nog nooit zo goed gedaan als tijdens de afgelopen weken. Sinds het begin van 2021 is de trend van prijsschommelingen gestabiliseerd en lijkt dit inmiddels de norm te zijn geworden. Nú kan worden gezien als het gouden moment om te kunnen investeren in de cryptomarkt en wij denken dat er geen beter moment is om te beginnen dan nu.

Bitcoin Era

Wij geloven dat Bitcoin Era op dit moment een van de beste Bitcoin Robots is voor het verhandelen van cryptovaluta’s zoals Bitcoin. Deze bot zal iedereen die zich inzet voor het gebruik ervan elke maand een snelle en stabiele winst opleveren. We waren zeer onder de indruk van de snelheid en efficiëntie van de Bitcoin Robot, maar ook van de ongelooflijke klantenservice en reactiesnelheid van het platform (wat betreft web prestaties).

Wat is Bitcoin Era?

Bitcoin Era is een automatisch handelsplatform voor Bitcoin dat gebruik maakt van uiterst geavanceerde software om de Bitcoins automatisch te kunnen kopen en verkopen en zo een passieve winst voor de gebruiker te genereren. Hierdoor kunnen degenen die Bitcoin Era gebruiken enorme winsten maken, tot duizenden en duizenden dollars per dag. Dit kan worden gedaan via de live handelsfunctie, die door alle gebruikers kan worden geactiveerd na het doen van een minimale storting van ongeveer 250 dollar. We weten dat het weinig lijkt, het is in feite veel minder dan de minimale storting die vereist is voor concurrerende platforms, maar Bitcoin Era probeert hiermee haar gebruikersbasis uit te breiden. Tenzij u al ervaring heeft op het gebied van onlinehandel, raden wij u aan het advies van Bitcoin Era op te volgen en alleen het minimumbedrag van $250 te storten, klein beginnend: maakt u zich geen zorgen, in een paar dagen kunt u duizenden dollars verdienen en op deze manier herinvesteren. Bitcoin Era-gebruikers eindigen elke handelssessie gemiddeld met een winst van 17% ten opzichte van de initiële investering van die dag.

In feite is er geen financiële expertise nodig, de wens om te leren is genoeg om ten volle te profiteren van Bitcoin Era.

Welke test hebben we uitgevoerd met Bitcoin Era?

De door ons uitgevoerde tests werden op geen enkele manier gehinderd door Bitcoin Era, in feite was de analyse erg gemakkelijk vanwege de extreme transparantie. De snelheid waarmee de Bitcoin Robot de marktsignalen analyseert en de reactietijd die het nodig heeft om Bitcoins te kunnen kopen of verkopen, afhankelijk van de marktsignalen, zijn uiterst positief, meer dan 94% van de andere Bitcoin Robots. We hebben ook verschillende onervaren mensen ingehuurd om een rekening te openen op Bitcoin Era en om te beginnen met handelen, om zo te begrijpen hoe gebruiksvriendelijk de BOT-interface tijdens de registratie was voor mensen die niet gewend zijn aan dit soort platformen: de resultaten waren uitstekend.

Betrouwbaarheidstest

Handelsplatforms die hun gebruikers handmatige activiteiten opleggen, hebben de neiging om de meest onervarenen met verlies te laten eindigen. In plaats daarvan gebruikt Bitcoin Era intelligente Bitcoin Robots die de signalen van de Bitcoin-markt in een paar milliseconden nauwkeurig en accuraat analyseren.

En de winst?

Gemiddeld verdienen gebruikers ongeveer $1900 per dag, maar men moet er rekening mee houden dat de grootte van de winst varieert met de markt zelf en de vaardigheden van de gebruiker. Meer dan wat dan ook hangt de winst af van het initieel geïnvesteerde geld: gezien het hoge percentage betrouwbaarheid van de berekeningen van de Bitcoin Robot, zullen de meeste bewerkingen succesvol zijn. Dit betekent dat hoe meer geld u investeert, hoe meer u zult verdienen. De gebruikers hebben zeer positieve feedback gegeven en zeggen dat ze zelfs tijdens de eerste live handelssessie winst hebben gemaakt. Dit mag ons echter niet doen vergeten dat er risico’s verbonden zijn aan online investeringen in het algemeen, dit inbegrepen.

Om deze reden is het altijd raadzaam om een uiterst betrouwbare Bitcoin Robot zoals Bitcoin Era te gebruiken voor het uitvoeren van financiële handelsactiviteiten.

Hoe werkt de Bitcoin Era-software?

Alle programma’s die door Bitcoin Era worden gebruikt zijn gebaseerd op extreem geavanceerde technologie, er wordt namelijk kunstmatige intelligentie gebruikt op een externe server. Dit is in feite de enige manier waarop een Bitcoin Robot als Bitcoin Era in staat kan zijn om duizenden en duizenden uiterst complexe berekeningen per seconde uit te voeren. De signalen die uit de Bitcoin-markt komen zijn er immers veel tegelijkertijd. Echter zijn er professionals door Bitcoin Era ingehuurd om, georganiseerd in ploegendienst, alle wereldwijde activiteiten van de software van het platform te monitoren. Op deze manier kunnen ze plotselinge instortingen van de markt voorkomen door gebruik te maken van hun directe ervaring. Voor de rest zijn de Bitcoin Era-programma’s volledig automatisch. Zodra het platform de mogelijkheid ziet om winst te maken als de prijs van Bitcoins omhooggaat, zal het platform verkopen. Op dezelfde manier zal het proberen om elke keer als de prijs daalt, een Bitcoin te kopen, het is zeer intuïtief hoe dit leidt tot grote winsten.

Het verschil tussen de verschillende Bitcoin Robots hangt meer af van de efficiëntie van deze programma’s, en Bitcoin Era is in principe de beste die we tot nu toe hebben geanalyseerd.

Hoe werkt het Bitcoin Era-algoritme?

Onze analyse-tools hebben aangetoond dat Bitcoin Era een basisalgoritme gebruikt dat vrij gebruikelijk is onder de verschillende online Bitcoin Robots. Het algoritme is echter aangepast om zich perfect aan te passen aan de Bitcoin-markt. Een zeer vergelijkbaar algoritme wordt gebruikt door FOREX-handelsplatforms, maar dat wordt gebruikt voor grote berekeningen. Elke handmatige handelaar zal het belang van deze analyses begrijpen, het feit dat een machine deze doet levert een enorme tijdsbesparing op, zelfs voor diegenen die al ervaring hebben.

Stapsgewijze handleiding om een account aan te maken op Bitcoin Era

Zoals beloofd is hier een uiterst eenvoudige en duidelijke handleiding om een account aan te maken op Bitcoin Era en onmiddellijk te beginnen met investeren, wat enorme winsten oplevert. Lees eerst de volgende procedure zorgvuldig door:

1 – Een nieuw account aanmaken

U kunt het hele proces in minder dan vijf minuten voltooien, u hoeft alleen maar in te loggen op de officiële Bitcoin Era-website en een e-mailadres, naam en telefoonnummer in te voeren. Maakt u zich geen zorgen, uw gegevens worden niet aan derden verkocht. Bitcoin Era zal de door u verstrekte gegevens simpelweg gebruiken om uw identiteit snel te verifiëren, zodat u meteen kunt gaan handelen.

2 – Deposit

Om de minimale storting van $250 te doen, zijn in principe alle bestaande betaalmethoden mogelijk, zelfs de meest voorkomende als Visa, Maestro en PayPal. Wij hebben zonder problemen gebruik gemaakt van MasterCard.

3 – Live handel

Zodra u de storting met succes heeft afgerond, kunt u het geld zien dat op uw onlineaccount van Bitcoin Era is gestort. We raden u aan om onmiddellijk de stop loss-functie te gebruiken, op deze manier kunt u altijd beslissen hoeveel u wilt investeren, zonder het risico te lopen uw geld te verliezen. De Bitcoin Robot werkte uitzonderlijk goed en genereerde een winst van 27% voor ons. Voor u zal het zeker ook zo zijn, u hoeft alleen maar te beginnen.

Kunt u Bitcoin Era vertrouwen?

De Bitcoin Robots die alle berekeningen in Bitcoin Era uitvoeren zijn uiterst betrouwbaar; langdurige stresstests die we over een periode van ongeveer 15 uur hebben verspreid, hebben aangetoond dat het platform nooit afneemt in zijn prestaties. Dit bevestigt dan ook de verschillende positieve beoordelingen die we kunnen vinden op de officiële website van Bitcoin Era.

Online beveiliging

De veiligheid van gebruikers die op onze website surfen is voor ons van uiterst belang. Wanneer we een Bitcoin Robot adviseren of afraden, moeten we dus altijd overwegen of de gebruiker veilig zal zijn, zelfs door op de Bitcoin Robot te surfen. Om deze reden hebben we verschillende soorten tests uitgevoerd om de veiligheid te controleren. Bitcoin Era is dan ook zeer attent, en gelukkig zijn de resultaten uitstekend. Bitcoin Era biedt via de website een gratis automatisch antivirus aan alle gebruikers aan, die daardoor, zolang ze op Bitcoin Era verblijven, beschermd zijn tegen verschillende soorten malware.

Is het echt zo effectief? Precies!

Elk team van analisten zoals het mijne heeft verschillende tools tot hun beschikking, en deze keer hebben wij ze allemaal gebruikt om diepgaande tests uit te voeren met Bitcoin Era. Het resultaat is verbazingwekkend; met ongeveer 98,5% van met winst afgesloten deals, is het een van de beste platforms wat betreft het succespercentage van investeringen. Zo’n hoog winstpercentage impliceert in wezen nul kans om uw investeringsgeld te verliezen, onder andere ook om de volgende redenen:

✓ Waarschijnlijk ligt de kracht van het programma vooral in de extra functies die het bezit;

✓ Op de officiële website van Bitcoin Era staat informatie die we hebben geverifieerd (inclusief het succespercentage), en daarom zijn deze waar;

✓ De klantenservice was erg snel in vergelijking met de meeste andere Bitcoin Robots, ze gebruikten niet alleen voorbedachte en uiterst nuttige antwoorden (de zogenaamde FAQ’s), maar ze waren ook in staat om ons direct te helpen in het geval van meer complexe problemen;

✓ De Bitcoin Era-indeling is ontworpen om eenvoudig, intuïtief en effectief te zijn: in feite zijn zowel nieuwe als meer ervaren gebruikers altijd in staat om het beste uit het platform te halen.

We zullen u in dit artikel begeleiden bij het openen van een nieuwe account op Bitcoin Era, en u kunt al onze tests zien met ons volledige rapport over deze Bitcoin Robot.

Steeds vaker vragen onze lezers ons om tests in ‘real time’. Het toeval is dat ons uitgebreide arsenaal aan IT-hulpmiddelen voor het evalueren van Bitcoin Robots zoals Bitcoin Era klaar was voor deze uitdaging. Al onze analyses lieten zien hoe Bitcoin Era alles waarmaakt wat beloofd wordt, en we hebben ook verschillende reviews op onafhankelijke sites (zoals TrustPilot) gecontroleerd, en blijkbaar is deze Bitcoin Robot echt betrouwbaar. In de praktijk is de mate van ontevredenheid van gebruikers over Bitcoin Era bijna nihil, en in de weinige gevallen waarin er ontevredenheid was, was het gekoppeld aan internetproblemen tijdens het handelen, wat in ieder geval niet oplosbaar is of toe te schrijven aan de Bitcoin Robot. Na dit te hebben geverifieerd, zijn we graag verdergegaan met deze interessante test.

Ons eindoordeel over Bitcoin Era!

Onze conclusie lijkt inmiddels voor de hand te liggen, maar we willen het graag nog een keer zeggen: Bitcoin Era is uiterst betrouwbaar en is een van de beste platforms voor online Bitcoin-handel, zelfs voor degenen die absoluut niets weten over het onderwerp. De transparantie van de site is een groot pluspunt, en betalingen worden altijd binnen 24 uur gedaan, waarbij de handelaar altijd beveiligd is tegen cyber-bedreigingen.

FAQ

Kan ik elk besturingssysteem gebruiken?

Linux, OS X, Windows: deze systemen en vele andere worden ondersteund, het maakt inderdaad geen verschil. Bitcoin Era werkt in feite online, dus u kunt elk besturingssysteem en elke computer zonder zorgen gebruiken.

Zijn er initiële kosten voor het openen van nieuwe accounts?

Nee, er zijn geen kosten: alles is gratis.

Duurt het echt 24 uur om het geld te versturen?

24 uur is de deadline die de site aangeeft. Onze ervaring is echter dat het geld altijd ongeveer zes uur na het opnameverzoek is aangekomen.

  • Onze Beoordeling
  • Rated 4 stars
    4 / 5
  • Beoordeling door gebruikers
  • Rated 4.3 stars
    4.3 / 5 (704 )


+ berichten

Nico Van de Walle is een super enthousiaste Bitcoin liefhebber. Hij kocht zijn eerste Bitcoins in 2014 en sindsdien is hij totally hooked. Hij ziet Bitcoin als een van de belangrijkste valuta in de toekomst, en sinds 2015 onderhoudt hij verschillende blogs waar hij verschillende Bitcoin gerelateerde topics aansnijdt.