Bitcoin Future – Review en Ervaringen

Laatste Update op januari 19, 2022 door Cyrielle

Bitcoin FutureWie weet hoe vaak u zich heeft afgevraagd of er een manier is om een bron van inkomsten te genereren die niet veel tijd in beslag neemt, zodat u zich, zelfs na uw eerste baan kunt wijden aan zowel uw hobby’s als uw familie? Nou, die is er: in dit artikel hebben we het over Bitcoin Future, de revolutie in de cryptomarkt.

Na tientallen van uw verzoeken, hebben we eindelijk besloten om een beoordeling van Bitcoin Future te geven, een interessant online automatisch handelsplatform voor cryptovaluta’s. Hierbij merken we al gelijk een belangrijke functie, de geaccepteerde cryptovaluta’s omvatten namelijk niet alleen de klassieke Bitcoin, maar u kunt ook iets anders gebruiken, bijvoorbeeld Ethereum. We testen dit platform al voor bijna een maand, en de resultaten liggen ver boven het gemiddelde. Met zeer geavanceerde functies biedt Bitcoin Future haar gebruikers de mogelijkheid om zonder enige voorkennis te investeren in de cryptomarkt, wat een zeer grote dagelijkse winst oplevert. Al na de eerste online handelssessie zijn gebruikers in staat om winst te genereren.

We hebben alle functies van Bitcoin Future gecontroleerd om te zien of de beloftes ook daadwerkelijk worden nagekomen. Dit is belangrijk omdat de meeste aspirant-beleggers die de wereld van Bitcoin benaderen volledige experts zijn, waardoor ze niet weten welke sites werken en welke niet.

Op deze manier hopen we het vele malen gemakkelijker te hebben gemaakt voor u om te kiezen welk platform u kunt gebruiken. Blijf vooral bij ons om alles te weten te komen over Bitcoin Future.

Wat is Bitcoin Future?

We kunnen Bitcoin Future definiëren als een geautomatiseerd platform dat volledig autonoom cryptovaluta verhandelt. En dit in een uiterst volatiele maar winstgevende online markt. De werking van het systeem is gebaseerd op de interne software van Bitcoin Future. Deze software kunnen we definiëren als complexe algoritmen, die continu de cryptomarkt scannen en alle trends, ineenstortingen en stijgingen van de markt in de gaten houden. We hebben in de loop der tijd veel Bitcoin Robots geanalyseerd en mede door onze relatief brede ervaring kunnen we zeggen dat Bitcoin Future een van de beste is. Iedereen zou een passief inkomen moeten hebben, en Bitcoin Future maakt dit mogelijk. Het meest aantrekkelijke deel van Bitcoin Future is misschien wel het feit dat het geschikt is voor iedereen, zelfs voor mensen met de minste kennis van de financiële wereld.

Is Bitcoin Future echt zo goed? Natuurlijk!

De eerste test betrof de snelheid die de Bitcoin Robot kan bereiken bij het reageren op marktsignalen en de daarbij horende variaties. Door het vermogen van het systeem te waarderen op een schaal van 1 tot 100, hebben we een soort interne rangschikking van de Bitcoin Robot op kunnen stellen. Zo konden we begrijpen hoe betrouwbaar de handelssoftware is die door Bitcoin Future wordt gebruikt. We kunnen bevestigen dat we een uitstekende ervaring hebben gehad, zowel mijn team als ikzelf zijn erg blij om te kunnen zeggen dat dit platform tot de beste behoort wanneer het gaat om het verhandelen van crypto’s.

Om te begrijpen waar Bitcoin Future over gaat, moeten we eerst begrijpen wat crypto-valuta’s zoals Bitcoin zijn. In het begin van deze eeuw werd besloten om een virtuele valuta te creëren, die niet beïnvloed zou worden door de grillen van de markt zoals bij echte valuta’s (denk aan bijvoorbeeld euro’s of dollars). Bitcoin was in die tijd nog niet zo veel waard, maar nadat enkele grote investeerders het voortouw hadden genomen, schoot de waarde ervan snel omhoog en blijft de minimumprijs ondanks enkele dalingen in de loop der jaren stijgen.

De laatste piek was nog niet eens in december 2020, waarbij de gemiddelde waarde per Bitcoin op ongeveer 27.000 dollar lag. Zo kunt u gemakkelijk begrijpen waarom het zo handig is om een Bitcoin Robot als Bitcoin Future te gebruiken voor het kopen en verkopen van Bitcoins. Dankzij de kunstmatige intelligentie en automatisering, is het in staat om de beste mogelijkheden te vinden om Bitcoins te kopen en te verkopen.
Vele verhalen hebben aangetoond dat het mogelijk is om door middel van Bitcoin Future te veranderen. Zo schreef Mark M. bij de recensies op het handelsplatform dat hij dankzij Bitcoin Future $7600 wist te verdienen in een week, waardoor hij in feite drie maanden huur achter elkaar kon betalen. Dit is allemaal verbazingwekkend en we zijn er dan ook erg blij mee hoe Bitcoin Future werkt. We hopen dat deze recensie uw ogen zal openen.

Hoe werkt Bitcoin Future?

Het is relatief eenvoudig om van buitenaf de exacte werking van Bitcoin Future te bespreken, maar we verzekeren u dat het maken van zo’n programma extreem moeilijk is. Bitcoin Future kan worden beschouwd als een set van 17 algoritmes. Hierbij is een algoritme vergelijkbaar met een stuk software, maar werkt het op een zeer specifieke manier. In praktijk is het geprogrammeerd om zich te onderwerpen aan een reeks vragen, en om vervolgens antwoorden te geven binnen de grenzen van zijn mogelijkheden. Op basis van deze antwoorden stelt het algoritme zichzelf weer andere vragen, om uiteindelijk tot het laatste antwoord te komen. Dit wordt dan weer gebruikt als de eerste vraag voor het volgende algoritme, wat zo verder gaat tot het einde van de keten van vragen. Gecombineerd met de kansen die op de markt kunnen worden geïdentificeerd, heeft het algoritme een reeks fundamentele waarden waarop het zijn oordeel baseert, wat in de praktijk neerkomt op een ‘koop’ of ‘geen koop’ van Bitcoins. De gemaakte berekeningen zijn talrijk, we hebben het namelijk over ongeveer 25.000 bewerkingen per seconde. Alleen een Bitcoin Robot kan zoiets doen op basis van kunstmatige intelligentie.

Stapsgewijze handleiding voor het openen van een account op Bitcoin Future

Het openen van een nieuwe rekening omvat een paar eenvoudige stappen, die we voor de zekerheid tot in detail zullen bespreken, om zo alle mogelijke twijfels weg te nemen.

1 – Maak een account aan

Om een account aan te maken, gaat u simpelweg naar de officiële Bitcoin Future website. Daar vindt u direct een groot formulier dat met slechts drie velden ingevuld kan worden. De benodigde gegevens zijn uw naam, een geldig e-mailadres en een telefoonnummer:

 • Naam → Er zijn gebruikers die in het verleden hebben geprobeerd een valse naam in te voeren, maar we raden u ten zeerste aan dit niet te doen. In feite zal het platform de valse naam ook zonder problemen accepteren, omdat er geen onmiddellijke identiteitsverificatie wordt uitgevoerd. Als er niets gebeurt, is er geen probleem. Als er echter, voor welke reden dan ook, een verificatie van uw identiteit plaats zal vinden, bijvoorbeeld omdat uw bank uw nieuwe grote transacties als verdacht beschouwd, zal dit bij het gebruik van een valse naam mislukken, waardoor er problemen kunnen ontstaan.
 • Geldig e-mailadres → Ik begrijp dat u in de verleiding komt om het e-mailadres te gebruiken dat u voor alle oninteressante diensten gebruikt waarvan u weet dat u er spam van zal krijgen, maar wij raden dit ten zeerste af. Bitcoin Future zal uw gegevens nooit aan derden verkopen voor reclame- of spam-doeleinden, integendeel zelfs, het bedrijf wil zijn gebruikers graag beschermen. Gebruik dus een geldig e-mailadres, want het contact dat Bitcoin Future met u zal leggen is altijd uiterst interessant en kan u helpen zich te oriënteren in de wereld van Bitcoin.
 • Telefoon → Het is niet mogelijk om een vast nummer te gebruiken, u moet een mobiel nummer gebruiken. Het is niet nodig dat het nummer op uw naam staat, geef gewoon een geldig nummer op. Dit zal onmiddellijk worden gebruikt voor een kort gesprek, zodat u zal begrijpen dat u het platform niet op kan lichten. Voor de meest belangrijke communicatie zal Bitcoin Future altijd uw telefoonnummer gebruiken.

2 – Een storting doen

Om live te kunnen handelen, moet u eerst geld storten op Bitcoin Future. De betalingsmogelijkheden zijn ontelbaar, wat het voor gebruikers uit verschillende landen makkelijker maakt. Visa, Mastercard, Paypal en vele andere opties zijn beschikbaar. Wij hebben gekozen voor Paypal, omdat dit zorgt voor meer anonimiteit. Het systeem schrijft een paar cent van uw rekening af en betaalt deze dan direct terug, zodat kan worden gecontroleerd of de verstrekte gegevens geldig zijn.

Van de vele beschikbare brokers, werd ons de dichtstbijzijnde toegewezen. Onmiddellijk na de storting hebben we ook gecontroleerd of de site wordt beschermd door een SSL-module, zodat onze gegevens veilig zijn.

Na het storten van de $250 zijn we live gaan handelen, of beter gezegd, we hebben eerst de demo-functie getest.

3 – Demo handelen

Het enige doel van de demohandelsfunctie is om gebruikers te laten wennen aan het gebruik van Bitcoin Future, zonder dat ze het gestorte geld hoeven uit te geven. Zodra u de demofunctie activeert, zal het platform u een beetje ‘proefgeld’ geven om te testen.

4. Live handelen

Live handelen is de meest interessante functie voor de gebruiker. Door op de extreem zichtbare knop te klikken, kunt u beginnen te verdienen. De Bitcoin Robot zal automatisch de twee beste cryptovaluta’s koppelen, wat betreft voordelen, waarna u onmiddellijk kunt beginnen met het verdienen van geld. En dan zit er niet veel anders op dan wachten. Aan het einde van de eerste handelssessie hadden we ongeveer $400 verdiend.

Kenmerken van Bitcoin Future

Betalingen

Alle betalingen zijn gecodeerd en beschermd, u hoeft dus niet bang te zijn voor cyberinbraken door een kwaadwillende. We hebben alleen maar goede ervaringen, en de betalingen zijn altijd op tijd geweest.

Verificatie van gegevens

Het systeem verifieert de gebruikersgegevens bij de registratie van elk nieuw account. Deze procedure zorgt ervoor dat geen enkele aanvaller zich kan registreren op Bitcoin Future, zodat de situatie altijd onder controle is. Dit heeft voornamelijk het doel te voorkomen dat het geld naar de verkeerde ontvanger wordt gestuurd.

Registratie

De registratie, zoals te vinden in de stapsgewijze handleiding, is uiterst eenvoudig en we willen graag benadrukken dat dit niet wordt afgeprijsd in Bitcoin Robots zoals Bitcoin Future, maar gratis is.

Kosten

De kosten zijn volledig transparant. Alles wat te maken heeft met registratie en het storten van geld is gratis. Bitcoin Future houdt slechts 1% van de gemaakte winst in. Gezien het feit dat de gemiddelde winst per handelssessie rond de $700 ligt, zult u deze kosten niet eens merken.

Getuigenissen

Op de officiële Bitcoin Future website kunt u tientallen getuigenissen van gebruikers vinden die ervan gebruik hebben gemaakt om hun leven te veranderen. Met alles wat u daar kunt lezen, zwart op wit, kunt u niet langer twijfelen.

Klantenservice

De klantenservice is uitstekend en helpt u 24 uur per dag en 7 dagen per week met alles wat u maar nodig kan hebben, zelfs als er zich problemen voordoen met uw bank.

Brokers

De brokers die op Bitcoin Future worden gebruikt zijn stuk voor stuk enorm betrouwbaar.

Bitcoin Future versus andere Bitcoin Robots

Wij hebben inmiddels veel Bitcoin Robot geanalyseerd, en alleen de beste zijn op onze site terechtgekomen. Het zou daarom niet logisch zijn om een rangorde aan te maken die de door ons gepubliceerde Bitcoin Robots vergelijkt. U moet weten dat veel van de BOT’s onze selectie niet hebben gehaald, waarbij Bitcoin Future beter is dan ongeveer 67% van alle Bitcoin Robots op de markt.

Voordelen van handelsplatformen voor crypto’s

Het voornaamste voordeel is dat de gebruiker zich niet te veel zorgen hoeft te maken. De Bitcoin Robot voert alle handelingen in feite automatisch uit. Het enige wat de Bitcoin Robot nodig heeft, is de input via de juiste knop, om de live handelssessie te kunnen starten.

U kunt gelijk de stress vergeten die gepaard gaat met het urenlange handmatig handelen. Met Bitcoin Future hoeft u niet zelf de beste mogelijkheden uit te kiezen, eigenlijk vormt het een IT-equivalent van een geweldige expert die alles voor u begrijpt.

Dankzij Bitcoin Future kan iedereen investeren en geld verdienen.

 

Is er reeds, of komt er nog een applicatie voor de telefoon?

In de meest bekende app stores wordt geen app geassocieerd met Bitcoin Future. We hebben echter ontdekt dat er een applicatie in ontwikkeling is en waarschijnlijk in 2021 klaar zal zijn.

Is Bitcoin Future betrouwbaar of oplichterij? Ons oordeel!

Nu onze ervaring met Bitcoin Future ten einde is, kunnen we u hier met absolute zekerheid vertellen dat Bitcoin Future allesbehalve oplichterij is. Zo hoeft u geen tijd meer te verspillen, indien u haast heeft. Inderdaad, na het openen van een rekening en het doen van een live handelssessie, wisten we een grote winst te maken. Nadat we zoveel geld hadden verdiend, hebben we geprobeerd om dit op te nemen, en het kostte het platform nog minder dan 12 uur om ons al het geld te sturen. Met behulp van het enorme arsenaal aan tools dat we tot onze beschikking hebben om Bitcoin Future te evalueren, hebben we kunnen ontdekken dat het een zeer hoog slagingspercentage heeft, van ongeveer 93%. Het is erg gemakkelijk om op deze platformen te gaan handelen. De minimale inleg om te beginnen is ook nog eens extreem klein, ongeveer 250 dollar.

FAQ

Er zijn altijd verborgen kosten. Zijn ook hier kosten?

Nee, alles is transparant. Als Bitcoin Future zou liegen over de kosten, zou dit een averechts effect hebben. Daarom zijn de enige kosten die u zult moeten maken, 1% op uw winst.

Hoeveel kan ik maximaal van het platform opnemen?

De enige limiet die er is, is wat je hebt verdiend en wat er op de rekening staat. Er is verder geen maximale opnamelimiet.

 • Onze Beoordeling
 • Rated 4 stars
  4 / 5
 • Beoordeling door gebruikers
 • Rated 4.3 stars
  4.3 / 5 (681 )


+ berichten

Nico Van de Walle is een super enthousiaste Bitcoin liefhebber. Hij kocht zijn eerste Bitcoins in 2014 en sindsdien is hij totally hooked. Hij ziet Bitcoin als een van de belangrijkste valuta in de toekomst, en sinds 2015 onderhoudt hij verschillende blogs waar hij verschillende Bitcoin gerelateerde topics aansnijdt.