Bitcoin Pro – Review en Ervaringen

Laatste Update op januari 19, 2022 door Cyrielle

Tegenwoordig zijn technologieën op alle gebieden steeds geavanceerder, wat betekent dat het moeilijker is om een traditionele baan te vinden, maar dit betekent tegelijkertijd ook dat er meer kans is om op nieuwe manieren geld te verdienen. De grote tech-bedrijven brengen voortdurend tools uit die voor de meesten nutteloos lijken, maar wij verzekeren u dat het mogelijk is om geld te verdienen met de software van vandaag.

Bitcoin Pro

Ook deze keer zijn er meer dan een paar lezers geweest die ons een e-mail hebben gestuurd om erachter te komen of Bitcoin Pro legitiem is of dat het mensen probeert op te lichten. We zullen hier uw tijd niet verspillen, we vertellen u meteen dat we erg blij zijn met Bitcoin Pro en het geld dat het ons heeft opgeleverd.

Wat is Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro is een systeem dat gebaseerd is op kunstmatige intelligentie en door middel van een combinatie van uiterst geavanceerde software de signalen van de cryptmarkt kan analyseren. De software is verbeterd met verschillende algoritmen die eerder in de wereld van olie zijn gebruikt. Bitcoin Pro verzamelt en verwerkt echter niet zomaar deze informatie, het past het ook toe op het handelsproces zelf. Daarom is het een automatische Bitcoin Robot en ondanks het feit dat er een handmatige handelsfunctionaliteit is, raden wij altijd aan de automatische Bitcoin Robot te gebruiken.

Maar hoe is dit prachtige platform ontstaan? We wisten, na verschillende (dringende) verzoeken, een exclusief interview met de makers van Bitcoin Pro te regelen. Ze vroegen wel om anoniem te blijven, en de reden daarvoor is heel eenvoudig. Het zijn namelijk uiterst bekende gezichten in de financiële wereld, waardoor er de mogelijkheid is dat ze zichzelf bloot geven en hun bedrijf schade zou kunnen oplopen. Hiermee stemden wij natuurlijk in. Tijdens het lange interview, van ongeveer vijf uur, vertelden ze ons hoe het idee was geboren. Op een van de vele bedrijfsfeesten is, na te hebben geklaagd over de marktomstandigheden zoals dat elke keer gebeurde, het idee geboren om een onafhankelijk platform te creëren, dat extreem krachtig zou zijn omdat het gebaseerd is op kunstmatige intelligentie, en bruikbaar is voor iedereen: dit was de geboorte van Bitcoin Pro.

Tips om te beginnen

Onze mening is dat de initiële investering van $250 de beste keuze is als u geen expert bent op het gebied van Bitcoin en de wereld van de crypto’s. U kunt in ieder geval genoeg winst maken om uw investering in de volgende dagen te verhogen. We raden u ook aan om alle crypto-experts op sociale media te volgen en in de wereld van Bitcoin-nieuws te duiken. Ook al stelt Bitcoin Pro u in staat om geld te verdienen zonder dat u iets van Bitcoin afweet, is het wel zo dat kennis ervan uw kansen vergroot om uw verdiensten te maximaliseren.

Hoe werkt het automatisch handelen?

Het automatische handelsproces is eenvoudig uit te leggen, maar complex om zelf op te bouwen. Daarom wijden wij er een wat bredere discussie aan. Er zijn veel Bitcoin Robots die automatische handel aanbieden, maar slechts weinig hiervan zijn in staat om maximale efficiëntie te bereiken, zoals Bitcoin Pro dat doet. De gebruiker van de Bitcoin Robot moet op de “automatische handel”-knop klikken, waarna de Bitcoin Robot het helemaal zelf doet. Bitcoin Pro is geoptimaliseerd om autonoom te handelen, waarbij het altijd op zoek is naar de beste mogelijkheden om Bitcoins te kopen (wanneer hun prijs daalt) en te verkopen (wanneer de prijs stijgt).

Maak een account aan op Bitcoin Pro

Een account aanmaken

Het aanmaken van een account is altijd het eerste wat je moet doen om een BOT te gebruiken, ook hierbij. Het hoeft alleen de eerste keer te worden gedaan en het is een extreem snel proces, dat maximaal 10 minuten kost. Het aanmaken van een account is uiterst eenvoudig en intuïtief, met de reden dat niet iedereen hieraan gewend is.

Een storting doen

Om Bitcoin Pro te kunnen gebruiken moet u eerst een storting doen, welke minimaal $250 moet zijn. Aangezien Bitcoin Pro een nauwkeurigheid van 99,6% behaalt in de financiële operaties, kunt u gerust veel meer storten dan dat, maar klein beginnen is ook prima. De storting, evenals de opnames van het geld dat u zult verdienen, kan op vele verschillende manieren worden gedaan: Skrill, Visa en Paypal, maar dit zijn slechts voorbeelden, er zijn vele andere.

De snelste transacties

In essentie werkt Bitcoin Pro als volgt. De software stelt u in staat om een systematische zoektocht uit te voeren op de cryptomarkt, om zo de beste kansen te identificeren en Bitcoins te kopen en te verkopen wanneer deze kansen zich voordoen. Ondanks de stijgende prijs van de Bitcoin, gecombineerd met enkele ineenstortingen, sinds het begin van deze eeuw tot de dag van vandaag, zullen er hier en daar altijd enkele kansen verspreid zijn in de cryptomarkt.

Alleen een geautomatiseerde en efficiënte Bitcoin Robot zoals Bitcoin Pro kan deze kansen vinden voordat ze verdwijnen of worden gebruikt door handmatige handelaren. En daarom is het duidelijk waarom deze Bitcoin Robot de beste keuze is om te gaan investeren in de wereld van Bitcoin. Dit is in feite hoe alle beleggers zijn begonnen met het gebruiken van Bitcoin Pro om geld te verdienen, waarbij ze eerst hun salaris probeerden af te ronden maar al snel Bitcoin Pro als hun belangrijkste bron van inkomsten hadden.

Live handelen

Het live handelsproces is een fundamentele stap in het proces om Bitcoin Pro te kunnen gebruiken. Door op de knop met de titel “live handelen” te klikken, kunt u een automatische sessie met Bitcoin Pro starten. De gemiddelde duur van een sessie op dit platform is ongeveer negen uur, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het voortdurend controleren hiervan. Het proces is volledig geautomatiseerd, u hoeft dus niet altijd achter de computer te zitten of de telefoon bij de hand te hebben. Iedereen is in staat om Bitcoin Pro te gebruiken, er is geen economische, financiële of zelfs computerkennis nodig. Eén ding dat wij aanraden is om de stop loss-functie in te stellen, waarmee u kunt bepalen hoeveel geld u maximaal wilt investeren.

Zijn er voordelen verbonden aan het gebruik van Bitcoin Robots voor crypto’s?

Dit is een zeer interessante vraag, waarop we meteen een antwoord willen geven. Sinds de introductie van de Bitcoin in het begin van deze eeuw zijn het deskundige beleggers geweest, waarvan sommigen zelfs tijdens hun studie direct op het gebied van Bitcoins zijn opgeleid, die grote hoeveelheden geld hebben weten te verdienen op de cryptomarkt. Door gebruik te maken van een Bitcoin Robot voor automatische handel, zoals Bitcoin Pro, krijgt u toegang tot enorme voordelen. Deze zullen we in dit overzicht benoemen, samen met het proces van registratie, storting en opname van geld, en natuurlijk onze beste tips om het optimale uit de live-handel te halen.

De andere voordelen zijn vooral technisch, maar we zullen proberen om deze op de meest eenvoudige manier uit te leggen. Bitcoin Robots als deze staan handelaren toe om handmatige arbeid te minimaliseren. Als u namelijk geen gebruik maakt van een automatisch systeem als dit, wordt u gedwongen om handmatig in de cryptomarkt te ploeteren, welke extreem volatiel is, en het zal u dwingen om snel en efficiënt te zijn, maar bovenal om altijd aanwezig te zijn. Met Bitcoin Pro is dit niet nodig: het proces is volledig geautomatiseerd en zal u in staat stellen om uw leven te veranderen, omdat iemand anders al het werk voor u zal doen. We weten gelijk al wat u hiervan denkt: Waarom zou iemand dit voor mij doen, of voor anderen, zonder een financiële vergoeding te ontvangen? Hier komt het genie van de makers van Bitcoin Pro naar boven: zij ontvangen namelijk weldegelijk economisch rendement. Naast de extreem lage kosten van 1% op de winst, welke overigens vaststaat en nooit zal veranderen, verdienen ze vooral dankzij het enorme dataverkeer op de site van het platform, dat hen in staat stelt hun relaties met brokers te verbeteren.

Slotopmerkingen

Na onze lange handelssessie met Bitcoin Pro hadden we al genoeg elementen gezien om te begrijpen hoe de robot werkt en hoe we de software die hem bestuurt moeten beoordelen. Op een schaal van 1 tot 100 beoordeelde mijn team de Bitcoin Robot unaniem met een score van 95. De kansen die je hebt om geld te verdienen, waarbij we altijd rekening houden met de constante volatiliteit van de cryptomarkt, zijn immers erg hoog in vergelijking met wat je zou hebben als je zonder enige financiële kennis handmatig zou gaan handelen.

Intuïtiviteit en bruikbaarheid van de Bitcoin Robot

We hebben voornamelijk de functies geanalyseerd die het meest gebruikt worden door de gebruikers van Bitcoin Pro. Deze functies zijn onder andere de mogelijkheid om geld op te nemen en natuurlijk ook om te storten. Dit is immers het eerste wat gedaan moet worden om de Bitcoin Robot te gebruiken. Gelukkig zijn beide functies uiterst eenvoudig gebleken.

U heeft keuze uit verschillende opties voor het storten van geld

Het storten kan door iedereen worden gedaan, in principe vanuit alle landen van de wereld. In feite is er geen limiet aan de betaalmogelijkheden, zolang er maar gebruik wordt gemaakt van digitale schakelingen: PayPal, MasterCard, Skrill, en vele andere betaalmethoden zijn beschikbaar. Daarom kan iedereen die in staat is om online te betalen, zonder enig probleem een storting doen of geld opnemen op Bitcoin Pro. We waren in staat om binnen een paar seconden geld te storten, en het opnameproces (dat onvermijdelijk iets langer duurt) volgt de 12-uurs regel. Dit betekent dat het maximaal 12 uur duurt voordat uw geld aankomt, maar het duurt meestal minder dan drie uur.

Opname is snel!

Het opnemen van het geld, zoals al eerder vermeld, was ook extreem snel. Wij raden aan om PayPal als methode te gebruiken om het geld op te nemen, omdat het proces niet via een bank hoeft te lopen en dus iets sneller gaat. Dit duurt ongeveer 40 minuten.

Ons eindoordeel

Op basis van alle resultaten die we hebben gehad, en na grondig overleg met ons team, kunnen we concluderen dat Bitcoin Pro een enorme mogelijkheid tot verrijking biedt voor al onze lezers, en daarom raden we het ten zeerste aan. Bitcoin Pro is snel, veilig en liegt niet over de verdiensten.

In het geval dat u problemen ondervindt, heeft deze Bitcoin Robot, naast een uitstekende klantenservice, een forum met een steeds groter wordende gemeenschap die bestaat uit gebruikers die elkaar helpen. U kunt daar ook om advies of hulp vragen. Persoonlijk hebben we tijdens de Bitcoin Pro-test zes verschillende accounts geopend die in totaal ongeveer $30.000 aan startkapitaal hadden. Het resultaat was uitstekend, aangezien we ongeveer $74.000 aan winst hebben gemaakt met behulp van de stop-loss-functie. Deze functie is ontworpen voor beginners, dus de mogelijkheden zijn talrijk. Het enige negatieve punt met betrekking tot dit platform is dat er op dit moment geen smartphone-app is. Een onderzoek dat is uitgevoerd op de meest geharde gebruikers van Bitcoin Pro in 2019 toonde echter aan dat slechts 3% van hen een applicatie zou willen, de overgrote meerderheid van de gebruikers gelooft dat ze die niet nodig hebben. Dit is te wijten aan het feit dat Bitcoin Pro al zeer gebruikersvriendelijk is, er is dus geen behoefte aan een app, aangezien u vanaf elk apparaat toegang heeft tot het platform.

FAQ

Zijn er ergens verborgen kosten?

De Bitcoin Robot is altijd zeer transparant over de kosten en verdiensten. De enige kosten die altijd aanwezig zijn, is de 1% die over de winst geheven. Al het andere, zoals stortingen, is en blijft altijd gratis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, je betaalt geen verborgen kosten.

Is dit programma voor mij?

We kunnen met zekerheid zeggen dat dit programma voor iedereen is, van een ervaren broker tot iemand die niets weet van de wereld van Bitcoin en crypto’s. Er is altijd ruimte om te leren, vooral met een Bitcoin Robot als deze.

Moet ik mijn thuisadres opgeven?

Absoluut niet, de Bitcoin Robot geeft zeer veel om veiligheid en privacy. Aangezien deze informatie te persoonlijk is, wordt dit niet gevraagd.

  • Onze Beoordeling
  • Rated 4.5 stars
    4.5 / 5
  • Beoordeling door gebruikers
  • Rated 4.2 stars
    4.2 / 5 (651 )


+ berichten

Nico Van de Walle is een super enthousiaste Bitcoin liefhebber. Hij kocht zijn eerste Bitcoins in 2014 en sindsdien is hij totally hooked. Hij ziet Bitcoin als een van de belangrijkste valuta in de toekomst, en sinds 2015 onderhoudt hij verschillende blogs waar hij verschillende Bitcoin gerelateerde topics aansnijdt.