Bitcoin Revolution – Review en Ervaringen

Laatste Update op januari 19, 2022 door Cyrielle

Welnu, hoewel niet alle mensen weten wat Bitcoins zijn, is iedereen zich goed bewust van de volatiliteit van de Bitcoin-markt zelf, en om deze reden zijn ze wantrouwend als het gaat om het beginnen met investeren. Ze weten niet dat Bitcoin Robots zoals Bitcoin Revolution de kortste weg naar rijkdom zijn.

Bitcoin RevolutionDe afgelopen jaren hebben de crypto’s een revolutie in de financiële markt teweeggebracht, en nu bestaat er geen beleggingsportefeuille meer die geen crypto’s heeft. Deze valuta’s worden op een volledig vrije en ongereguleerde manier verhandeld, voorbeelden ervan zijn Bitcoin, Ethereum en Litecoin. De reden dat cryptovaluta’s inmiddels in alle beleggingsportefeuilles zijn opgenomen is heel eenvoudig: ze stellen u namelijk in staat om veel geld te verdienen. Daarentegen maken de schommelingen in de cryptomarkt het ook erg moeilijk voor handmatige beleggers (d.w.z. beleggers die geen automatische Bitcoin Robot gebruiken voor het verhandelen van crypto’s, zoals Bitcoin Revolution). Het is namelijk moeilijk om de hele markt voortdurend in de gaten te houden, waardoor sommigen verlies lijden.

Wat is Bitcoin Revolution?

Laten we het eerst eens hebben over wat Bitcoin Revolution eigenlijk is. We kunnen Bitcoin Revolution definiëren als een set aan computeralgoritmen, waar we er minstens vijftien van hebben geteld. Deze algoritmen worden op een webserver gehost, waardoor u dus niets hoeft te downloaden, en de broncode volledig versleuteld is. De code kan echter wel openbaar worden gedownload.

Omdat we zeer geïntrigeerd waren over wie er achter Bitcoin Revolution zat, hebben we geprobeerd een exclusief interview te regelen met de makers. Dit heeft ons uiteindelijk niet verbaasd, voor mensen zoals wij, die al lange tijd in de Bitcoin-wereld zitten, zijn de makers de rijkste en slimste investeerders in het publieke domein. We waren dus niet verbaasd om een team aan het roer van Bitcoin Revolution te vinden dat bestaat uit brokers en financiële experts die we al langer kenden. Ze vertelden ons dat ze in 2016 hebben geprobeerd om een revolutie teweeg te brengen in de Bitcoin-markt.

Onze ervaring met Bitcoin Revolution

Om winst te kunnen maken, is een grondige kennis nodig van de tools waarmee u werkt, maar met een Bitcoin Robot zoals Bitcoin Revolution kan iedereen geld verdienen, zelfs complete beginners die geen financiële, economische of IT-kennis hebben. In dit artikel zullen wij bekend maken dat Bitcoin Revolution de moeite waard is om te gebruiken, we willen u namelijk meteen vertellen dat het geen oplichterij is en juist volledig betrouwbaar is. We verspillen namelijk liever niet de tijd van onze lezers.

Zowel ik als mijn teamleden raden altijd iedereen aan die zelfs maar de minste behoefte heeft om zijn of haar salaris aan te vullen, om een Bitcoin Robot voor Bitcoin te gaan gebruiken. Met de voortdurende wereldwijde crisis die ervoor zorgt dat veel mensen hun baan kwijtraken en schulden maken, kan een tweede bron van inkomsten alleen maar nuttig zijn. We weten dat sommigen besluiten om te vertrouwen op banken en handmatige investeerders, en hoewel daar niets mis mee is, moet u wel weten dat de mensen die betaald worden om in uw plaats te investeren altijd ten minste 5% van het startkapitaal op de winst zullen houden, met daarop nog een variabel percentage. Een betrouwbare Bitcoin Robot is veel meer waard dan dat.

Hoe handelen met Bitcoin Revolution werkt

Door de kunstmatige intelligentie waarop Bitcoin Revolution gebaseerd is, heeft het een enorme rekencapaciteit en is het in staat om elke seconde een enorme hoeveelheid aan bewerkingen uit te voeren (maar maakt u zich geen zorgen, uw computer wordt hier niet voor gebruikt, dit zou namelijk onmogelijk zijn). Door gebruik te maken van de decennialange kennis van handmatige handelaren, die in het platform is geïntegreerd, zal de Bitcoin Robot op een volledig automatische manier proberen om de cryptomarkt te peilen, op zoek naar de beste aanbiedingen.

Een handmatige handelaar moet de hele dag (of in ieder geval een groot deel ervan) bij de computer blijven, om voortdurend berekeningen uit te voeren die Bitcoin Revolution al automatisch uitvoert.

Gids voor het openen van een rekening op Bitcoin Revolution

Om met Bitcoin Revolution te kunnen handelen, dient u zich eerst te registreren. Hiervoor kunt u stap voor stap de volgende handleiding volgen:

Accountregistratie → Het registratieproces is snel, wat in tegenstelling staat tot de concurrerende Bitcoin Robots. Het zal u dan ook zeer weinig tijd kosten, niet meer dan 10 of 15 minuten. Download het formulier op de officiële website van Bitcoin Revolution en vul dit in met de benodigde gegevens; een e-mailadres, telefoonnummer, wachtwoord en een naam. Vergeet gauw de lange bureaucratische processen van banken of andere Bitcoin Robots, met Bitcoin Revolution gaat alles heel snel.

Stortingen → U kunt gebruik maken van een van de vele mogelijke methoden om geld te storten. Eigenlijk zijn ze allemaal beschikbaar, waardoor Bitcoin Revolution beschikbaar is in meer dan 120 landen. We raden u altijd aan om PayPal te gebruiken, omdat de stortingen hiervan bijzonder snel verlopen, maar ook vooral de opname van het geld dat u gaat verdienen.

Demo-functie → Deze functie is zeer belangrijk en we raden u dan ook aan deze onmiddellijk te gebruiken. Na het doen van de storting, kunt u, voordat u aan de slag gaat met live handelen, gebruik maken van deze handige mogelijkheid. De demomodus houdt in dat u het platform toestaat om nep geld te gebruiken, in plaats van het geld dat u net gestort heeft. Dit is gewoon een test om u vertrouwd te maken met het platform, zodat u later geen geld zal verliezen met verkeerde acties. Bedenk wel dat het geld dat u op deze manier verdient natuurlijk niet opneembaar is. Om het geld op te nemen, moet u het met de live handelsfunctie doen.

Live handelen → U kunt de live handelsfunctie starten door simpelweg op de knop te klikken die deze exacte naam laat zien. Zodra u de live-handel laat beginnen, zult u zien hoe de interface van de site zal veranderen. Hoewel de site intuïtief blijft, zult u zien dat het veel meer aanpasbaar en complex zal worden. Maar maakt u zich geen zorgen, het is niet nodig om alles meteen te begrijpen, u kunt namelijk uw kennis over Bitcoin Revolution en de bijbehorende interface uitbreiden terwijl u het gebruikt. Voor nu hoeft u alleen maar de instellingen te gebruiken die al in zijn gesteld.

Is het mogelijk om handmatig te handelen?

De meest onervaren handelen, die de Bitcoin-markt voor het eerst benaderen, of zij die altijd handmatig hebben gehandeld en nu hebben besloten om te vertrouwen op een Bitcoin Robot zoals Bitcoin Revolution, zullen snel ondervinden welke tijdwinst er te behalen is. In feite is het zelf proberen te navigeren door de moeilijke en gevaarlijke wereld van online financiën, door van bronnen gebruik te maken die niet altijd betrouwbaar zijn, een vage poging om een voordelig aanbod op de markt te vinden. Dit kan echter extreem duur zijn, zowel vanuit fysiek als mentaal oogpunt. Als we dan ook nog eens indenken dat de overgrote meerderheid van de sites voor de verkoop van Bitcoin niet bijzonder betrouwbaar zijn, wordt de situatie nog gecompliceerder. Afhankelijk van hoe gelukkig u bent, moet u misschien maanden wachten tot de prijs van de door u gekozen cryptovaluta weer stijgt om deze met succes te kunnen verkopen. Tegelijkertijd is het, zelfs als u alles maximaal documenteert en alles goed doet, nog steeds mogelijk om uw geld te verliezen als u geen Bitcoin Robot gebruikt. De financiële waarde van een munt kan ineens dalen, en dit is eigenlijk alleen maar geweldig. Als u crypto’s koopt of als u het al gekocht heeft en wacht om het door te verkopen, is het een financiële mislukking.

Er is geen aanduidbare reden voor de schommelingen in de Bitcoin-prijzen, maar we weten zeker dat het toenemende aantal handelaren in de crypto-markt leidt tot een grotere instabiliteit. In de loop van de tijd is de markt complexer geworden, doordat de markt alleen gereguleerd is aan de kant van de brokers. Zo is het uiterst onwaarschijnlijk dat iemand die geen gebruik maakt van de beste computerprogramma’s zoals Bitcoin Revolution, met alle crypto’s kan werken. Als u het geluk heeft om geld te verdienen met het verhandelen van Bitcoin, dan zult u, als u geen gebruik maakt van Bitcoin Revolution of een soortgelijke Bitcoin Robot, alles waarschijnlijk direct weer verliezen.

Het voornaamste voordeel van Bitcoin Revolution, voor zowel de meer ervaren handelaren als de beginners, is dat het uitstekend is om te beginnen met navigeren op de Bitcoin-markt. Het systeem is namelijk volledig geautomatiseerd, en genereert zeer hoge winsten. U hoeft hiervoor niet eens (zoals investeerders), onafhankelijk en diepgaand onderzoek te doen of deel te nemen aan dure cursussen en seminars. Met een simpele muisklik start u de marktanalyse, waarbij de software automatisch alle gekozen crypto’s verhandelt, afhankelijk van de huidige stand van de markt.

Voor- en nadelen van Bitcoin Revolution

Enkele van de voordelen die we hebben gevonden:

 • Bitcoin Revolution bespaart uren aan tijd. Met behulp van de live handelsfunctie, zal de Bitcoin Robot op een volledig automatische manier alle marktanalyses en transacties uitvoeren die het besluit te doen na het analyseren van de gegevens. Dit alles zou normaal gesproken dagen duren, maar de Bitcoin Robot doet dit in minuten.
 • Bitcoin Revolution heeft extreem krachtige algoritmen ingebouwd, die allemaal het beste van het beste zijn en gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie (we hebben ook sporen van soortgelijke algoritmen gevonden in de forexmarkt). Enige behoefte aan integraties met andere programma’s en kostbaar onderzoek is dan ook geëlimineerd.
 • Het programma beheert de uit te voeren berekeningen en transacties op een volledig automatische manier via het internet (en dus niet op uw computer, u hoeft dus niet een van de nieuwste modellen te hebben).
 • De Bitcoin Robot scant automatisch de gehele cryptomarkt zonder dat u iets anders hoeft te doen dan op “live handelen” te klikken.
 • De Bitcoin-handel kan ook handmatig worden voltrokken, selecteer simpelweg deze optie in de Bitcoin Robot.
 • Alle winsten worden volledig automatisch bijgeschreven op de rekening van de belegger, die dan, via een handige opnamefunctie, het geld op zijn bankrekening of PayPal kan ontvangen.

Onder de nadelen hebben we gevonden:

 • Het blijft een koop- en verkoopservice, dus je moet een klein bedrag storten om aan de slag te kunnen.

Bitcoin Revolution: fraude of revolutie?

Om te begrijpen of Bitcoin Revolution betrouwbaar is, hoeft u alleen maar te kijken naar alle beoordelingen van huidige gebruikers. Op de officiële website vindt u tientallen beoordelingen van gebruikers die met Bitcoin Revolution hun leven hebben veranderd. De winsten variëren van 1000 dollar per dag tot 5000 dollar. De beweringen van de mensen die er al in geslaagd zijn hun toekomst te veranderen lijken ons meer dan genoeg bewijs om te begrijpen dat Bitcoin Revolution uiterst betrouwbaar is, maar toch hebben wij verschillende tests uitgevoerd.

Verschillende video’s die in de loop van 2019 op YouTube werden uitgebracht, probeerden Bitcoin Revolution zwart te maken. Deze video’s zijn echter door onervaren mensen gemaakt, die geen enkel artikel (zoals dit) hadden gelezen voordat ze begonnen. Na melding aan het platform werden de video’s uiteindelijk verwijderd vanwege de beschuldigende en valse inhoud.

FAQ

Hoe veilig zijn de transacties?

Transacties hebben de hoogst mogelijke veiligheid. Alle geldtransacties op Bitcoin Revolution zijn voorzien van een SSL-type veiligheidscertificaat en ASD256-codering, dus het is in principe onmogelijk voor iemand anders dan Bitcoin Revolution om toegang te hebben tot uw gegevens.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, Bitcoin Revolution houdt simpelweg 1% van uw winst in. Er is dus geen belasting op stortingen of, natuurlijk, op de mogelijke verliezen. Bitcoin Revolution werkt altijd transparant.

Kan ik Bitcoins direct opnemen?

Nee, Bitcoin Revolution houdt zich eenvoudigweg bezig met de handel in Bitcoins en beheert vervolgens de winst die u kunt maken met de crypto-valuta zelf. Er zijn andere sites waarmee u direct Bitcoins kunt kopen om deze wel te behouden.

Met hoeveel geld moet ik beginnen met investeren?

Wij geloven dat de minimale vereiste storting, van ongeveer $250, meer dan genoeg is om te beginnen met investeren door middel van Bitcoin Revolution. Maar maakt u zich geen zorgen, al het geld dat u verdient kan binnen het platform worden geherinvesteerd. Als er echter iets misgaat, hebt u tenminste niet voor niets geld verloren.

 • Onze Beoordeling
 • Rated 5 stars
  5 / 5
 • Beoordeling door gebruikers
 • Rated 4.3 stars
  4.3 / 5 (724 )


Nico Van de Walle is een super enthousiaste Bitcoin liefhebber. Hij kocht zijn eerste Bitcoins in 2014 en sindsdien is hij totally hooked. Hij ziet Bitcoin als een van de belangrijkste valuta in de toekomst, en sinds 2015 onderhoudt hij verschillende blogs waar hij verschillende Bitcoin gerelateerde topics aansnijdt.