Bitcoin Rush – Review en Ervaringen

Laatste Update op januari 19, 2022 door Cyrielle

We hebben lang gewacht met het schrijven van dit artikel, omdat we in Bitcoin Rush een enorme mogelijkheid zagen. Het is namelijk een van de meest trendy automatische handelsplatforms in de cryptomarkt. Zoals altijd zijn wij de eersten die een platform beoordelen, dat zowel opkomend is als veelbelovend, en dit is wat wij heben ontdekt.

Bitcoin Rush

Sinds de marktintroductie van automatische beleggingssystemen voor cryptovaluta zoals Bitcoin, kan iedereen er gebruik van maken. Ze zijn namelijk uiterst eenvoudig te gebruiken en stellen u in staat om passieve inkomsten te genereren. Voor lange tijd waren alleen experts op het gebied van financiën en Bitcoin in staat om online geld te verdienen aan cryptovaluta’s, omdat de benodigde vaardigheden extreem gespecialiseerd zijn en u ze zeker niet met een normale baan krijgt.

Naarmate er meer bewustzijn is ontstaan over het bestaan van Bitcoin Robots zoals Bitcoin Rush, kunt ook u grote hoeveelheden geld verdienen, zonder enige kennis van economie of financiën. In de afgelopen maanden zijn er veel van dit soort platforms ontstaan en Bitcoin Rush is een van de beste, misschien wel de allerbeste.

Dit alles maakt het mogelijk ons inkomen uit te breiden, zelfs voor ons gewone mensen. Het enige probleem is dat de platforms vaak onbekend zijn, en daarom zijn wij hier. Tussen de verschillende Bitcoin Robot-artikelen die we voor onze lezers maken, verklaart dit artikel waarom Bitcoin Rush zich onderscheidt door middel van zijn uitstekende resultaten. Alle tests die we hebben uitgevoerd, waren live, en we hebben ook advies gevraagd aan andere collega’s (derden), om na te gaan of alles met de grootst mogelijke ernst is uitgevoerd.

Deze Bitcoin Robot voor de automatische handel in cryptovaluta werkt fantastisch. Iedereen die ons volgt tot aan het einde van dit artikel zal zijn leven kunnen gaan veranderen door middel van Bitcoin Rush.

Wat is Bitcoin Rush?

Voor degenen die ons vaker lezen maar deze serie artikelen gewijd aan Bitcoin Robots voor cryptovaluta niet kennen, zullen we gelijk uitleggen wat Bitcoin Rush is. Het is een online handelsplatform dat geschikt is voor het verhandelen van alle soorten crypto’s, waarvan de belangrijkste Bitcoin is. Het platform probeert altijd Bitcoins te verkopen als hun prijs stijgt en ze op te kopen als hun prijs daalt, het verschil hiertussen vormt de winst.

Bitcoin Rush heeft zijn gebruikers in staat gesteld om een winst tot wel $800 per dag te maken, waarbij dus geen rekening wordt gehouden met de initiële investering.

Hieronder vindt u de samenvatting van onze beoordeling:

 • Bitcoin Rush is op uiterst professionele wijze in elkaar gezet, maar bovenal intuïtief en eenvoudig te gebruiken, zelfs door gewone mensen;
 • We hebben kunnen bevestigen dat alle juridische documenten die stellen dat Bitcoin Rush door derden is geverifieerd, kloppen. Alles is dus vanuit een wetgevend oogpunt in orde;
 • Bitcoin Rush gebruikt alleen gecertificeerde brokers;
 • De klantenservice is elke dag actief, en de minimale storting van $250 is in vergelijking met concurrenten de laagste ooit;

Iedereen kan een account aanmaken en Bitcoin Rush gebruiken, ongeacht uw land van herkomst of het besturingssysteem van uw computer.

De reden voor onze interesse in deze Bitcoin Robots

Het voortdurend verdienen van geld zonder al te veel complicaties, om een schamel salaris aan te kunnen vullen, is een kans waarin iedereen wel geïnteresseerd zou zijn. Veel Bitcoin Robots die vergelijkbaar zijn met Bitcoin Rush, zijn al door onze handen gegaan. We hebben ze allemaal getest en ze bleken allemaal te werken, maar we geloven dat Bitcoin Rush iets meer heeft. Deze platformen zijn voor automatische handel. Dit betekent dat de gebruiker alleen maar het geld hoeft te storten, de BOT te starten en het geld weer op te nemen. Tegenwoordig is ons leven steeds drukker, wat dit een prettige oplossing maakt.

Vele gebruikers bedanken op de Bitcoin Rush-site de makers en hebben gezegd dat de Bitcoin Robot hen hielp om uit een economisch moeilijke situatie te komen.

Maar u heeft waarschijnlijk één belangrijke vraag: is deze Bitcoin Robot oplichterij? Dit is zeker een legitieme vraag, aangezien er in de online financiële markt veel wordt gefraudeerd. Ook wij kunnen met relatieve zekerheid bevestigen dat dit op alle markten steeds vaker voorkomt, BOT’s lijken iedere dag wel als paddenstoelen uit de grond te schieten. Ze beloven allemaal hetzelfde, maar slechts weinige houden zich aan deze beloften: Bitcoin Rush is daar een van. We hebben in de loop der tijd verschillende BOT’s geanalyseerd, waarvan een aantal ons gewoonweg probeerde op te lichten, maar vele andere hadden niet de benodigde IT-achtergrond om een succesvol algoritme te creëren en waren daarom gewoonweg inefficiënt.

Onze bevindingen van Bitcoin Rush

Vanuit het oogpunt van de handelssoftware lijkt Bitcoin Rush uiterst betrouwbaar. U kunt het platform gebruiken zonder u zorgen te maken over de volatiliteit van de markt, noch over de mogelijkheid om uw geld te verliezen. We vonden dat van de 100 transacties die door Bitcoin Rush worden uitgevoerd, er gemiddeld ongeveer 97 op een positieve manier worden afgesloten, wat dus onvermijdelijk leidt tot een winst die de verliezen ver overstijgt. Als u naar de officiële Bitcoin Rush-website gaat, kunt u tientallen beoordelingen lezen van gebruikers die hun leven hebben weten te veranderen door middel van Bitcoin Rush. Velen zijn het dan ook blijven gebruiken, zelfs na het bereiken van het financiële doel dat ze voor zichzelf hadden gesteld. Het is geweldig dat zo veel mensen hebben besloten om een recensie achter te laten. Gemiddeld genomen, worden recensies op het internet namelijk niet achtergelaten door degenen die tevreden zijn met een product, maar juist door degenen die ervan houden of het haten. In dit geval heeft iedereen van Bitcoin Rush gehouden.

Hoe te beginnen

We hebben alle functies van Bitcoin Rush getest en het is uiterst eenvoudig om het te gebruiken. Hieronder vindt u al onze ervaringen.

We begonnen met het aanmaken van een nieuw account, wat minder dan 10 minuten duurde. Vervolgens deden we de eerste storting van $250 om te beginnen met handelen. Met een simpele klik begonnen we live te handelen, waarna de Bitcoin Robot volledig autonoom begon te werken. Zoals u zult begrijpen, is iedereen in staat om dit te doen, want de Bitcoin Robot zal elke handeling geheel zelf uitvoeren zonder enige behoefte aan hulp.

Om te registreren en te beginnen met het verdienen van geld, volg dan deze eenvoudige stappen:

Registratie

Om het registratieproces te beginnen, hoeft u alleen maar naar de officiële website van Bitcoin Rush te gaan, Daar ziet u een formulier, lichtgroen van kleur. U kunt deze niet missen, het is namelijk uiterst zichtbaar. Er wordt u dan gevraagd om een paar gegevens aan uw account te koppelen; uw e-mailadres, uw mobiele nummer en uw naam. We raden u aan om speciaal voor Bitcoin Rush een nieuw e-mailadres te gebruiken, om te voorkomen dat de e-mails bedolven raken onder spam van andere diensten die zich niet bekommeren om de privacy van hun gebruikers. Het telefoonnummer moet uiteraard een mobiel nummer zijn en geen vaste lijn, waarbij u het netnummer van uw land moet invoeren. Het nummer zal binnen een uur worden gebruikt voor de bevestiging van uw identiteit. Houd ook rekening met de veiligheid van het wachtwoord dat u instelt, wat afhankelijk is van het aantal karakters en de mate waarin het bloot kan worden gesteld aan reverse-engineering. Het is niet nodig om tweede of derde namen in te voeren, in het geval van homoniemen wordt u namelijk gecontacteerd voor een verdere verificatie van uw identiteit.

Storting

Vergeleken met vele andere platforms heeft Bitcoin Rush slechts een klein minimumbedrag nodig: 250 dollar. Na korte tijd zal u zo veel winst maken dat u de initiële investering zal vergeten, maar wij adviseren u altijd om voorzichtig te zijn. Maak al het geld dat u verdient over naar uw eigen account, herbeleg slechts een deel ervan, zo kunt u nooit verlies lijden. Er zijn ongeveer honderd methoden beschikbaar om geld te storten en op te nemen, u kunt dus in principe kiezen wat u wilt. Het zal vrijwel zeker beschikbaar zijn op Bitcoin Rush. Maakt u zich geen zorgen, er is geen commissie op stortingen zoals op andere minder efficiënte platforms voor handmatige handel.

Live handelen

Dit is de laatste stap. Met live handel kunt u de BOT starten en kijken hoe het wonderen verricht. Van de vele functies die beschikbaar zijn voor het investeren, adviseren wij u om de stop loss-functie te gebruiken. Hiermee bepaalt u hoeveel u zich kunt veroorloven om te investeren; de BOT zal dan niet verder gaat dan dat bedrag. Zodra de BOT waarneemt dat de financiële markt continue verlies lijdt of overmatig instabiel is, zal de handelssessie blokkeren. Het duurt ongeveer 30 minuten per dag, maar hoe meer tijd u aan Bitcoin Rush besteedt, hoe meer geld u kunt verdienen. We raden u daarom aan om voortdurend op de hoogte te blijven van de verschillende nieuwtjes in de wereld van Bitcoin. Hiermee kan u geleidelijk meer ervaring opdoen en de Bitcoin Rush-interface steeds meer aanpassen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken als u dit niet wilt doen, alles is ook vooraf ingesteld.

Waarom zijn beleggers bang voor automatische BOT’s?

We weten zeker dat veel beleggers aarzelen om door middel van automatische Bitcoin Robots in de cryptomarkt te investeren, omdat de markt zeer volatiel is. Het eerste dat u waarschijnlijk op het internet zult hebben gevonden, is dat de prijs van Bitcoins van seconde tot seconde schommelt, en dat hetzelfde geldt voor andere crypto’s. Maar dat heeft een klein groepje niet tegengehouden; zij geloofden in Bitcoin Rush en werden rijk.

Wij geloven dat beleggers om nog een andere reden bang zijn voor automatische Bitcoin Robots zoals Bitcoin Rush, ze kennen namelijk de concepten van kunstmatige intelligentie en automatische handel niet. Ze vrezen dat de enorme hoeveelheid berekeningen die door Bitcoin Rush wordt uitgevoerd, direct hun computer zal beschadigen. In werkelijkheid worden alle berekeningen echter gedaan op de virtuele server, en niet op de computer. Het concept van kunstmatige intelligentie is daarnaast heel eenvoudig uit te leggen. De Bitcoin Robot voert continue berekeningen uit die geen doel op zich zijn, maar de Bitcoin Robot kan leren terwijl deze berekeningen worden uitgevoerd. Zo leert de Bitcoin Robot wat het meest efficiënt is en welke berekeningen het meest geschikt zijn voor de markt waarin ze actief zijn, in dit geval de online financiële markt van de crypto’s.

Snelle en eenvoudige handel

Het is vrijwel onmogelijk om door onbegrip vast te zitten met Bitcoin Rush. Er zijn namelijk zeer nuttige widgets beschikbaar over de hele site. Zodra hierop wordt geklikt, zullen die u, stap voor stap, uitleggen wat u moet doen.

Ons eindoordeel over Bitcoin Rush!

Tot slot kunnen we zeggen dat Bitcoin Rush nog lang niet van de cryptomarkt zal verdwijnen en dat het door honderdduizenden mensen zal worden gebruikt om rijk te worden. Het werkt in feite op een vlekkeloze manier, en ondanks dat wij alleen maar testen hebben uitgevoerd, hebben ook wij veel geld verdiend. Het opnemen van geld gaat ook zonder problemen (we raden PayPal aan), en de klantenservice is erg vriendelijk.

Bitcoin Rush is zonder twijfel een van de beste platforms voor geautomatiseerde cryptohandel, en we raden het dus ook aan al onze lezers aan.

FAQ

Is het mogelijk om Bitcoin op te nemen, of is alleen echte valuta beschikbaar?

Helaas is het niet mogelijk om Bitcoin op te nemen, maar alleen echte valuta, zoals euro of dollar. Maar maakt u zich geen zorgen; als u van plan bent om Bitcoins te kopen voor andere redenen dan het direct doorverkopen ervan, zijn er veel andere sites die dat voor u kunnen doen. Bitcoin Rush is er vooral om rijk van te worden.

Hoe veilig zijn de transacties?

De beveiliging van de transacties is maximaal. Net als wanneer u winkelt op Amazon of andere grote websites, zorgt ook Bitcoin Rush voor maximale transparantie en beveiliging.

 • Onze Beoordeling
 • Rated 4.5 stars
  4.5 / 5
 • Beoordeling door gebruikers
 • Rated 4.3 stars
  4.3 / 5 (699 )


Nico Van de Walle is een super enthousiaste Bitcoin liefhebber. Hij kocht zijn eerste Bitcoins in 2014 en sindsdien is hij totally hooked. Hij ziet Bitcoin als een van de belangrijkste valuta in de toekomst, en sinds 2015 onderhoudt hij verschillende blogs waar hij verschillende Bitcoin gerelateerde topics aansnijdt.