Bitcoin Up – Review en Ervaringen

Laatste Update op januari 19, 2022 door Cyrielle

Bitcoin UpDit platform is op een cruciaal moment voor de wereldeconomie ontstaan. Sinds de introductie van Bitcoin Robots voor de particuliere handel van Bitcoins proberen verschillende beleggers hun beleggingsportefeuilles te diversifiëren met behulp van Bitcoin Robots zoals Bitcoin Up.

Een ongelooflijke hoeveelheid gebruikers schrijft ons elke dag weer om een beoordeling te ontvangen over Bitcoin Robots zoals Bitcoin Up. Uiteindelijk hebben we er een paar maanden over gedaan, in de hoop dat deze beoordeling nuttig zal zijn voor al onze lezers.

Wat is Bitcoin Up?

En in de eerste plaats is de naam zeer toepasselijk: iedereen die het leest, begrijpt meteen dat het om groei en ontwikkeling gaat. We zijn uiterst tevreden met de beoordeling die we hebben gemaakt, met name omdat de eindbalans zeer positief is. Bitcoin Up is betrouwbaar en stelt u in staat om in weinig tijd elke dag grote winsten te boeken, zonder dat er enige kennis van computers of financiën nodig is.

We kunnen Bitcoin Up definiëren als een geautomatiseerde Bitcoin Robot voor het verhandelen van cryptovaluta in de volatiele, online financiële markt. Uiterst krachtige software, gecombineerd met vele andere functies, stelt Bitcoin Up in staat om op eenvoudige wijze de beste aanbiedingen te identificeren.

Samenvatting van onze beoordeling

Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen de tijd heeft om onze artikelen volledig te lezen, het leven is immers steeds hectischer tegenwoordig, dus hebben we een handige opsomming gemaakt voor onze drukste lezers:

 • Bitcoin Up is een geregistreerd handelsmerk, en is een automatisch handelsplatform dat alleen geschikt is voor crypto’s.
 • Er moet een minimale storting worden gedaan, van $250, terwijl de maximale stortingslimiet rond de $25.000 ligt.
 • Wat betreft de betalings- en opnamemogelijkheden, heeft Bitcoin Up de bekendste: wij raden echter PayPal aan omdat dit de snelste is.
 • Het opnemen van geld van een rekening, ongeacht het bedrag, gaat altijd zeer snel en duurt niet langer dan 12 uur.
 • Bijna alle acties die door Bitcoin Up worden uitgevoerd, zijn succesvol afgerond. De nauwkeurigheid ligt zelfs rond de 95%.
 • Bitcoin Up biedt klantenservice die 24 uur per dag, zeven dagen per week actief is.

Wie zit er achter Bitcoin Up?

Onze ontdekking voor het antwoord op deze vraag was verrassend: we hebben namelijk begrepen dat het een team van beroemde crypto-valutahandelaren, IT-ingenieurs en economen is dat achter Bitcoin Up staat. In de loop van een paar jaar heeft dit hardwerkende team een geautomatiseerde methode van geldcreatie gecreëerd, en zoals ze zelf beweerden niet zozeer met de bedoeling om rijk te worden (ze zijn economen, ze zijn immers al rijk), maar voornamelijk om een revolutie in de markt teweeg te brengen. Om dit te doen, hielden ze de startprijs laag, zo is de initiële $250 die nodig is om Bitcoin Up te gaan gebruiken veel lager dan het gemiddelde van duizend dollar dat door andere Bitcoin Robots wordt gevraagd.

 

Hoe werkt Bitcoin Up?

Bitcoin Up werkt op een manier die heel eenvoudig uit te leggen is, maar in werkelijkheid worden er van seconde tot seconde complexe berekeningen uitgevoerd. Het handelssysteem werkt uiteraard in real time, en live trading kan met een simpele klik op de site worden geactiveerd. Zodra u het activeert, zal de handelssessie beginnen, waarbij de Bitcoin Robot zal beginnen met het analyseren van alle handelssignalen die afkomstig zijn van de cryptomarkt, om zo de beste te selecteren en vervolgens de aankoop en verkoop van cryptovaluta’s uit te voeren. Het basisconcept is heel eenvoudig: wanneer de prijs van Bitcoins daalt, koopt Bitcoin Up ze, terwijl wanneer de Bitcoin Robot stijgt, het probeert te verkopen en zo de winst te maximaliseren.

1 – Een account aanmaken op Bitcoin Up

Om het product zelf effectief te kunnen testen, waarvan in het bijzonder de live handelskenmerken, moesten we een nieuw account aanmaken op Bitcoin Up. Dit kostte ons een paar minuten; het is in feite voldoende om een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer op te geven om zonder problemen te kunnen beginnen met Bitcoin Up. Zodra de verstrekte informatie geverifieerd was, konden we een storting doen.

2 – Hoe een storting te doen

Het gemak waarmee we een storting konden doen, en vervolgens ook het geld weer konden opnemen, was verbazingwekkend: wij gaven, beginnend met $250, de autorisatie via de bank (maar als je PayPal gebruikt is het allemaal nog makkelijker), om de kosten te ontvangen. Binnen enkele minuten was het geld overgemaakt en werd het zichtbaar op de Bitcoin Up rekening. Op dit punt kunt u uw eerste live handelssessie beginnen, het is hierbij altijd beter om te beginnen met een laag startkapitaal, u kunt later altijd nog verhogen.

3 – Live handel met Bitcoin Up

Onze eerste handelssessie met Bitcoin Up duurde ongeveer negen uur. Om eerlijk te zijn, leek het ons in het begin een beetje vreemd: we hoefden niets te doen, behalve het observeren van het werk dat de Bitcoin Robot in real time deed.

Onze analyses gingen door tot het einde van de handelssessie, waarbij we verschillende dingen observeerden: ten eerste is de Bitcoin Robot extreem snel, in de meeste gevallen gingen er niet eens een paar seconden voorbij tussen de ene handelsactie en de volgende, wat leidde tot een winst van ongeveer $900 aan het einde van de eerste sessie. We hebben ook geverifieerd dat het handelsproces wordt ondersteund door een extreem krachtig algoritme, wat dus de nauwkeurigheid en effectiviteit van Bitcoin Up waarborgt. Ook al hoefden wij niet veel te doen, we hadden nog steeds veel geld in handen. Zelfs degenen die een fulltimebaan hebben, kunnen met Bitcoin Up het onderste uit de kan halen, omdat het volledig geautomatiseerd is en het slechts 10 minuten per dag kost om geld te verdienen met dit platform, en niet meer.

Bruikbaarheid van Bitcoin Up

We waren onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid van Bitcoin Up, wat in contrast staat met de meeste vernieuwende Bitcoin Robots. Aangezien de markt voor cryptovaluta extreem actief is, zij het volatiel, is het geweldig dat een Bitcoin Robot als Bitcoin Up eenvoudig te gebruiken is, de interface is in feite extreem intuïtief. Voor degenen die meer moeite hebben met technologie, staat een uiterst efficiënte en vriendelijke klantenservice altijd klaar om u te helpen.

Online beveiliging

Online beveiliging is een belangrijk punt voor Bitcoin Up. Het beste antivirus en de meest krachtige beveiligingscertificaten voor het web worden op het platform toegepast, zodat zelfs gebruikers die geen antivirus hebben, veilig en zonder angst kunnen investeren. Alle gegevens zijn in feite versleuteld met technologieën van militaire kwaliteit en elke autorisatie wordt aan de site overgedragen voordat deze wordt geactiveerd. De stortings- en opnameprocessen verlopen in twee stappen.

 

Waarom onderscheidt Bitcoin Up zich van andere Bitcoin Robots?

En we geloven dat Bitcoin Up anders is dan alle andere Bitcoin Robots omdat het heel gemakkelijk is om een account aan te maken op dit platform, het kostte ons slechts vijf minuten. In de overgrote meerderheid van de gevallen is het papierwerk om je aan te melden voor andere Bitcoin Robots verstikkend, met weken en weken van wachten en documenten die moeten worden gescand en verzonden. De beveiliging van Bitcoin Up voorkomt dat hackers toegang krijgen tot de gegevens van andere gebruikers. Daarnaast gaat het opnemen van geld ook nog eens extreem snel. De belangrijkste reden waarom Bitcoin Up zo anders is dan andere BOT’s is de nauwkeurigheid van het platform, wat de belangrijkste reden blijft waarom mensen de Bitcoin Robot blijven gebruiken.

Het oordeel over Bitcoin Up!

Ons oordeel is waarschijnlijk intuïtief: Bitcoin Up, vanuit wetgevend oogpunt een volledig geregistreerd platform, is de revolutie voor iedereen die een tweede salaris wil krijgen dat meer dan aanzienlijk is, vooral gezien het feit dat slechts één live-handelssessie genoeg is om geld te gaan verdienen. Met behulp van Bitcoin Up zijn de marktrisico’s bijna nihil, en mijn team was aangenaam verrast met het gebruik ervan. Om eerlijk te zijn, gebruiken we het vandaag de dag nog steeds, na maanden sinds de herziening.

FAQ

Hoe veilig zijn de transacties?

Het platform bevat een ongelooflijk geavanceerd beveiligingsalgoritme dat is ontwikkeld om zowel verzonden als ontvangen gegevens te versleutelen. Wanneer u een betaling doet, ontvangt Bitcoin Up uw gegevens niet eens. Alleen de tussenpersonen die voor de betaling worden gebruikt en ook zeer bekend zijn, zoals Paypal, ontvangen de gegevens.

Is er ergens verborgen belasting?

Met dit platform hoeft u nooit verborgen kosten te betalen. De meeste vergelijkwaardige Bitcoin Robots heffen een belasting op stortingen, maar dit platform doet dat niet. Het houdt slechts een klein percentage van uw inkomsten achter, ongeveer 1%, maar dit is een vast percentage en hieraan wordt u elke keer herinnerd als u met succes een transactie sluit, er is dus niets geheim aan.

Kan ik alleen de brokers gebruiken die op de site vermeld staan?

Ja, gelukkig worden alle brokers op de cryptomarkt gereguleerd. Bitcoin Up heeft alleen de allerbeste geselecteerd. Het is dus ook niet alleen verplicht, maar vooral handig voor gebruikers om alleen de gekozen brokers te gebruiken: dit garandeert uw veiligheid.

 • Onze Beoordeling
 • Rated 5 stars
  5 / 5
 • Beoordeling door gebruikers
 • Rated 4.3 stars
  4.3 / 5 (687 )


+ berichten

Nico Van de Walle is een super enthousiaste Bitcoin liefhebber. Hij kocht zijn eerste Bitcoins in 2014 en sindsdien is hij totally hooked. Hij ziet Bitcoin als een van de belangrijkste valuta in de toekomst, en sinds 2015 onderhoudt hij verschillende blogs waar hij verschillende Bitcoin gerelateerde topics aansnijdt.